premiumאתר נקי מפרסומות ומשודרג, עכשיו בפרימיום
אזהרות
פרימיום 👑

סקירה יפה של ברנע



  • סקירה יפה של ברנע אבי
  • 863
  • מיקום: דפנה
  • 863
הערב והלילה
גשמים נקודתיים ימשיכו לרדת בצפון הארץ ובמרכזה, במגמת התחזקות. במהלך הלילה הגשם יתפשט לצפון הנגב. שלג צפוי לרדת בחרמון, ובהמשך הלילה השלג כבר יתפשט לצפון רמת הגולן (אלרום, אודם, נווה אטי"ב, מג'דל שמס, עין זיוון וכו'). הרוחות יתחזקו והטמפ' ירדו.

מחר, יום חמישי (19.1.15)
בוקר - גשמים מצפון הארץ ועד צפון הנגב מלווים הרוחות ערות שיתחזקו בהדרגה. שלג בחרמון, ועד הצהריים שלג בצפון רמת הגולן ופסגות הרי הגליל מעל 900 מטר. שלג נקי כבר ירד בצפת אך לא יערם כמעט עד לשלב הזה של היום.
שעות הצהריים / אחה"צ - השלג יתפשט בצפון להרים שגובהם מעל 700 מטר, וזה כולל את צפת שהשלג יתחיל להיערם בה ולחסום צירים. מטחי שלג נקיים יראו כבר מגובה 550-600 מטר בגליל (כולל מעלות), ו-400-500 מטר ברמת הגולן. בהרי המרכז השלג יתחיל בפסגות שמעל 900 מטר ויערם שם בהדרגה. שלג באוויר / נקי שיתחיל להצטבר על מכוניות ועצים בשכונות הגבוהות של ירושלים (אחה"צ). בשאר אזורי הארץ הגשמים יתחזקו וילוו בסופות רעמים שבהדרגה יתרבו, ובברד רך.
ערב - שלג כבד שיערם בהרי הגליל מעל 400 מטר ויחסום צירי תנועה. ברמת הגולן שלג שיערם מגובה 200-300 מטר כולל קצרין. מטחי שלג נקי אפשריים מגובה 100 מטר. בירושלים כולה שלג כבד שיחסום צירים. כל הרי המרכז מעל גובה 600 מטר יקבלו שלג שיערם, ומתחת לזה מטחי שלג נקיים מגובה 450-500 מטר. במצפה רמון שלג קל שעשוי להיתפס מעט, אך עדיין לא יערם משמעותית. בשאר אזורי הארץ גשום וסוער, עם מטחי ברד רך שילבינו אזורים נרחבים. זה עדיין לא שלג!
לילה - שלג נקי בכל אזור בצפון מעל 100 מטר. שלג כבד שיערם מגובה 200 מטר, כולל חיפה והכרמל, ישובים נרחבים בגליל התחתון, הגליל המערבי ובכל רמת הגולן מגובה 0 מטר. עמק החולה ואצבע הגליל יולבנו גם הם. בהמשך הלילה שלג באוויר בטבריה. בעמק בית שאן סופות גראופל. במרכז הארץ - מעל 300 מטר שלג כבד שיערם לס"מ ספורים. מעל 500 מטר - היערמות משמעותית, ובירושלים סופות שלגים (עם ברקים ורעמים) שישתקו את כל התחבורה ואת כל העיר. מטחי שלג נקי אפשרי לראות גם בגובה 200 מטר. במודיעין יתפס השלג למס ס"מ בשכונות הגבוהות בחצי השני של הלילה. בשאר אזורי הארץ - סופות קרח וברד רך, עם ברקים ורעמים. מישור החוף יראה כמו בחורף 1992.

יום שישי, 20.2.15:

לפנות בוקר / בוקר - שיא הסערה וגל הקור. שלגים נרחבים בצפון הארץ מגובה 0 מטר. היערמות - מגובה 50-100 מטר. חיפה לבנה ברובה, הכרמל עם שכבת שלג משמעותית של 10-20 ס"מ. ברמת הגולן שלג שיערם בכל גובה. שלג נקי בטבריה. זמנית אפשר לקבל שלג נקי בחוף, ולזמן קצר אפשרי לקבל היערמות קלה באזורים המרוחקים יחסית לים בחוף הצפוני בערים כמו עכו ונהריה (שכבה לבנה דקה על עצים ומכוניות).
במרכז - שלגים כבדים בכל ההרים מעל 250-300 מטר. מודיעין לבנה משכבה נחמדה של שלג בעיקר בחלק העליון שלה. מטחי שלג נקי בשפלה בעת מעבר ענני סערה. ירושלים נצורה לחלוטין, עד הבוקר עם שכבה של 20-50 ס"מ בחלקי העיר.
בדרום - שלג כבד בערים גבוהות כמו דימונה, ערד ואף בבאר שבע אפשרי לראות שלג נערם. במצפה רמון 10-15 ס"מ שלג.
אם יגיעו משקעים לאזור אילת, גם הרי אילת הגבוהים יתכבדו בשכבת שלג נחמדה. כמובן שגם הרי אדום יהיו מושלגים.
בשאר אזורי הארץ הנמוכים, כולל רצועת החוף - סופות קרח וגראופל לפרקים עם ס"ר. המון ברד רך, וטמפ' נמוכות מאוד מאוד.
צהריים - לאחר מעבר שיא הקור בבוקר, יחל לעלות רום השלג במרכז ובצפון. במרכז שלג ירד עד אחה"צ מגובה 600 מטר וימשיך להיערם בירושלים. באזורים הנמוכים יותר השלג שכבר נערם ימס ממשקעי קרח מלווים בגשם.
בצפון רום השלג יעלה ל-400-500 מטר, עם יותר הפוגות במשקעים מאשר במרכז ובדרום. בצפת להערכתי כבר יצטברו 40-60 ס"מ שלג עד שישי אחה"צ.
בדרום - עד אחה"צ אפשרי לראות עוד שלג במצפה רמון, לאחר מכן יפסק השלג ויתחלף בגשם מעורב במשקעי קרח.
בשאר אזורי הארץ - גשום לפרקים, עם התמקדות במרכז ובדרום בחלק השני של היום. סכנת שיטפונות רצינית בדרום הארץ בכל הנחלים והערוצים.
לילה - הגשם יתמעט ויחלש ויתמקד במרכז ובדרום. בצפון הפוגות ארוכות עם אפשרות לממטרים בודדים. סכנת קפיאה משמעותית ביותר בכל הארץ, בדגש על אזורי הצפון, שם המון קרח על הכבישים ושלוליות שיקפאו. מסוכן מאוד לנהיגה בלילה הזה!

שבת, 21.2.15

גשם ימשיך לרדת עד הצהריים בעיקר בדרום ובמרכז. קר מאוד. עד שעות הלילה יפסק הגשם לחלוטין.

שתהיה לכולנו מערכת שלג מוצלחת ומי יתן וכל מילה שנכתבה כאן תתממש ואף יותר מכך
  • הוסף תגובההוספת תגובה מהירה
  • ואיי מה הולך לקרות מוחמד
  • 290
  • מיקום: שעב
  • 290
ביום חמישי ושישי שלג מקו 0 כלומר כל הארץ תתכסה במעטה של שלג שלג כבד מאד בדרך המדינה כולה לבן חיפה 20 סמ ירושלים 60 סמ איזה כייייייייייייייף
  • הוסף תגובההוספת תגובה מהירה
  • o
  • מה אם רמלה ואזור השפלה???? נאור
  • 203
  • מיקום: רמלה
  • 203
  • הוסף תגובההוספת תגובה מהירה
  • o
  • בכרמיאל כמה סנטימטרים? יוסי
  • 168
  • מיקום: כרמיאל
  • 168
  • הוסף תגובההוספת תגובה מהירה
  • אי אפשר לדעת במדוייק כמה ס״מ רומי-צפון
  • 158
  • מיקום: כרמיאל
  • 158
ירד בתוך העיר. אפשר לומר אם אתם ״ מודאגים״ בקשר לבית ספר כן או לא, אז בדרך כלל במקומות בהם יורד שלג יש המלצה להימנע מתנועה על הכבישים ויציאה החוצה מחשש להחלקה. זאת אומרת שאם במהלך הלילה ולפנות בוקר ירד שלג ויכסה את העיר במעטה של 5-6 ס״מ הסיכוי גבוה שלא יהיו לימודים. ותהיו בטוחים שיהיה עדכון עוד לפני בית ספר
  • הוסף תגובההוספת תגובה מהירה
  • מיכאל
  • 124
  • מיקום: ירושלים
  • 124
עד שישי בצהרים שלג כבד מאז עד ערב שלג עם הפוגות ארוכות בערב החמרה
  • הוסף תגובההוספת תגובה מהירה
  • o
  • עשית אותי מאושר! דוד
  • 136
  • מיקום: יקנעם
  • 136
  • הוסף תגובההוספת תגובה מהירה
  • שאלה (אפריים לא לענות): דוד
  • 143
  • מיקום: יקנעם
  • 143
כמה ס"מ יערם ביקנעם גובה 230?
  • הוסף תגובההוספת תגובה מהירה
  • גם אני חושב דניאל
  • 137
  • מיקום: כרמיאל-צפון
  • 137
שהולך להיות קיצוני בכל הארץ שלגיפ כבדים ואני שמח שכרמיאל תהיה מולבנתת
  • הוסף תגובההוספת תגובה מהירה
  • o
  • בערך 5 יואל
  • 110
  • מיקום: גבעת זאב
  • 110
  • הוסף תגובההוספת תגובה מהירה
  • o
  • למה?? אפריים
  • 118
  • מיקום: אפרת
  • 118
  • הוסף תגובההוספת תגובה מהירה
  • אופטימי מדי יואל
  • 125
  • מיקום: גבעת זאב
  • 125
אני לא חושב דרום השלג יגיע לאפס מינימום 50 וגם זה רק למספר דקות וסיכוי ששואף לאפס להיערמות בחוץ ו בסביבה בוא לא נגזים מדי כדי לא להתאכזב בצפון צפוי שלג מ300 מטר ובמרכז מ400 אך הוא לא ייערם משמעותית. השיא יהיה בצפון מגובה של 100 מטר ובמרכז 250 וזה גם מוגזם!
  • הוסף תגובההוספת תגובה מהירה
  • o
  • למשהו יש מושג מה הגובה של מחנה עופר ומה הולך להיות שם חיח
  • 619
  • 619
  • הוסף תגובההוספת תגובה מהירה
  • o
  • 720 הרבה שלג יוני
  • 130
  • 130
  • הוסף תגובההוספת תגובה מהירה
  • אז יערם בכרמיאל? יוסי
  • 119
  • מיקום: כרמיאל
  • 119
עד 10 סנטימטרים?
  • הוסף תגובההוספת תגובה מהירה
  • o
  • אולי 7 דוד
  • 103
  • מיקום: יקנעם
  • 103
  • הוסף תגובההוספת תגובה מהירה
  • ירד שלג ביונתן? (מרכז רמת הגולןגובה 600) יוסי
  • 295
  • 295
לכמה סנטימטרים צפוי להיערם השלג? ומתי יתחיל להערם
  • הוסף תגובההוספת תגובה מהירה
  • o
  • 5-15 ס"מ יתחיל מחר בערב-לילה אפריים
  • 104
  • מיקום: אפרת
  • 104
  • הוסף תגובההוספת תגובה מהירה
  • o
  • אכן. עם כ20-30 ס"נ דוד
  • 101
  • מיקום: יקנעם
  • 101
  • הוסף תגובההוספת תגובה מהירה


מקרא סימנים
  • הוספת תגובה הוספת תגובה
  • הודעה חדשה
  • הודעה עם תוכן
  • o הודעה ללא תוכן
  • אות משקיען משקיען
  • אות מדווח מאתר סקי מדווח מאתר סקי
  • אות מדווח מלב ים מדווח מלב ים